top of page

Sènior A 32-32 MCH Cambrils


REPARTIMENT DE PUNTS

Les dues cares de l’equip. Aquesta frase és molt comú escoltar-la en un partit d’handbol, i normalment les aficions parlen dels seus respectius equips en aquests termes. Doncs ahir es van veure la cara i la creu dels dos equips al pavelló Andrey Xepkin.

Va ser un partit que també va servir per comprovar si els àrbitres assumeixen i posen en pràctica les modificacions del nou reglament estrenat aquesta temporada, així com també per poder veure dos dels equips més en forma en aquest inici de la temporada on experiència i joventut es van barrejar per oferir un gran partit d’handbol. Va començar la primera part amb un inici fulgurant dels locals que amb un parcial de 4-0 i un joc brillant donava il·lusions al escàs número d’aficionats congregats dissabte al pavelló; ràpidament els visitants es van encarregar de esvair aquesta idea i empatar el partit quan no havien transcorregut ni quinze minuts des del seu inici. A partir d’aquest moment les forces s’anaven mantenint equilibrats encara que sempre amb el Santllo per davant, el Cambrils només podia mantenir-se al partit gràcies a les seves individualitats, amb el seu lateral nº 13 al capdavant que era sobre el que pivotava tot el seu joc, però el Cambrils va tenir que lluitar amb un altre inconvenient, una sortida al contraatac del Santllo feia sortir al seu porter de la seva zona i que aquest impactés amb el atacant: el resultat va ser l’expulsió amb vermella i dos minuts, això semblava que feia posar les coses més fàcils als locals, però unes vegades per qualitat i altres per sort, els visitants es mantenien amb possibilitats a la fi de la primera mitat tot i que mica en mica el nostre equip anava ampliant les diferències fins arribar amb un prometedor 17-11.

El Cambrils va sortir amb la intenció de jugar-s’ho tot en aquesta segona part. La nostra defensa, molt poc eficient al partit de dissabte (al contrari del que ens te acostumats normalment), i el joc combinatiu dels visitants habilitava als seus laterals perquè una i un altre vegada perforessin la porteria local i s’anessin apropant al marcador, fins que a falta de cinc segons per la conclusió, es van posar per davant amb un 31-32 que feia que tot l’esforç dels 60’ s’esvaís en un moment. Un temps mort i una jugada d’estratègia des del centre del terreny de joc feia que el defensor fes una falta fora de lloc al nostre jugador David Pueyo, que la parella arbitral va estimar com expulsió i penal al produir-se als 30’ últims del partit. El penal llançat pel mateix jugador feia que les tables deixessin un sabor agredolç als dos equips i

aficions, tot i que, pel joc desplegat pels dos equips en cada una de les parts, fos un resultat just el 32-32 final.

El proper partit es juga a Palafrugell amb el Garbí com rival, un partit llenç fàcil en el que els nostres jugadors tindran que esforçar-se molt si volen mantenir-se en la posició privilegiada en la que es troba ara i que siguin uns dels equips a batre i amb aspiracions aquesta temporada.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page