top of page

Club Handbol Sant Llorenç

El Club Handbol Sant Llorenç “El Santllo”, fundat el 15 de juny de1975 pren el relleu de l’handbol a la ciutat, després d’uns anys de coexistir amb Club Handbol Santfeliuenc, desaparegut l’any 1991, i que havia assolit una enorme projecció no només a Catalunya sinó també a Espanya, situant l’equip a la segona divisió de l’handbol espanyol.
 

Escut CHSL.png

Han passat ja més de quaranta anys des de la fundació del Club, però cal destacar que el nostre “Santllo” ha mantingut sempre una mentalitat popular i oberta a la ciutat, amb una clara vocació d’iniciació i promoció de l’handbol.

Som un club d’handbol amb una base formativa consolidada amb l’Escola d’handbol i l’ExtraHandbol, amb equips a totes les categories de l’handbol masculí i femení, i amb un pavelló i una pista exterior, dedicats a la pràctica d’aquest esport.


L’handbol és un esport de fàcil aprenentatge, on tothom hi té cabuda i que ajuda a transmetre valors com l’amistat, la unió, l’esforç, la responsabilitat, el respecte, la diversitat. Tot això fa que sigui un esport dinàmic, integrador, motivant i ple d’emocions, on els infants i joves se senten molt bé. És un esport que enganxa!

Som un club ben arrelat a la Ciutat amb una llarga història, que no hagués estat possible sense la implicació de moltes persones: jugadors i jugadores, tècnics, famílies, juntes directives, que han fet possible que l’handbol continuï sent un esport de tradició santfeliuenca. Aquest agraïment el podem personalitzar amb el Sr. Salvany, primer president del CHSL, i els seus successors en el càrrec, els senyors Garcia, Grau, Muñoz, Baños, Sánchez, Badet, Carrion, Hernández i novament Carrion, qui actualment exerceix el càrrec.

I no oblidem en l’apartat d’agraïment als nostres patrocinadors i col·laboradors actuals, que fan possible que el Club pugui tirar endavant els projectes presents i de futur que ens hem fixat.


Amb tota seguretat el Club Handbol Sant Llorenç ha passat, passa i passarà moments molt dolços i d’altres no tant, però mantindrà sempre l’esperit popular dels seus fundadors i l’arrelament a Sant Feliu de Llobregat, la Ciutat de les Roses.
 

I per acabar, un crit que resumeix el nostre esperit:

123 Sant Llorenç!

Pared de concreto

Segueix-nos a les xarxes socials

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
equipación.png
2020_21_WEB_berges nieto.png

Moltes gràcies als nostres patrocinadors!

2020_21_WEB_Bernal.png
Clysa_blanco_300.png
bottom of page