top of page

Infantil A 27-28 JM Sant Andreu


CH Sant Llorenç 27 - 28 CH JM Sant Andreu

Cruel i immerescuda derrota contra el líder.

La visita del lider a la nostra pista no va ser fàcil. Després d'un inici molt igualat amb constants bategades entre ambdós equips, es va veure que el partit es decidiria per detalls. Ambdós equips estaven molt igualats fins que mitjans de la primera part l'equip visitant es va distanciar de quatre gols, lluny de venier-se abaix els nostres van reaccionar amb un parcial de 2 a 0 que va deixar el marcador en un 9 a 11.

A l'inici de la segona part un nou bon inici dels nostres ens va permetre girar el marcador i mantenir-nos per devant en tota la segona part amb rendes mínimes d¡un o dos gols. El partit era emocionant i bonic amb els dos equips jugant a un gran nivell. En el minut 20 de la segona part seguia la igualtat amb una petita diferència per els nostres, però unes desafortunades decisions arbitrals deixant-nos injustament amb 4 jugadors de pista va trencar la nostra ratxa, que els rivals van aprofitar per vèncer al marcador final per un 27 a 28 en l'unica avantatge per part seva en el marcador.

Se'ns dubte vam fer patir a un lider imbatut fins a l'extenuació i que vam tenir contra les cordes molt minuts i vam caure injustament. Ara una autèntica final aquesta setmana a Sarrià de Ter on esperem tornar amb la victòria.

bottom of page