top of page

Infantil A 31-34 HC Igualada


Pas enrere important.

La derrota d'aquest dissabte pot ser crucial per a les nostres aspiracions de cara la TOP 4 que ara s'allunya força. En un partit en el qual cap de les dues defenses va estar encertada i on els atacs van estar molt per sobre. La poca fluidesa en atac i la nostra permisiva defensa va permetre als visitants posar-se al devant al marcador des del primer minut de partit amb còmodes avantatges que van arribar a ser de fins a 4 gols. Al final de la primera part el marcador reflexava un 11-14 que havi pogut estar encara més ampli.

A l'inici de la segona part una reacció del nostre equip va permetre posar-nos per primera vegada per devant del marcador, pero va ser per un període breu ja que novament el rival es va saber distanciar fins novament el 4 gols de diferència, una reacció final del nostre equip va permetre ajustar el marcador i fins a un sol gol, però els nervis i el millor encert del rival el va permetre vèncer el partit per un 31 a 34 finals.

Pas enrrere important però no definitiu, caiem fins a la 7 posició a 4 punts dels llocs de TOP4 pero fina ales últimes jornades no es decidirà res, aquesta setmana a recuperar sensacions positives i a trencar la mala ratxa.

bottom of page