top of page

CH SE Sesrovires 40-33 Juvenil


Derrota del nostre Juvenil en aquest intens partit el camp de St Esteve Sesrovires. Malgrat el que reflexa el marcador va ser un partit molt igualat, especialment en el segon temps, igual que tots els precedent anteriors. Bon inici del Sant Llorenç, amb un 0 – 2 i possessió, demostrant tenir les idees clares en atac i fortalesa defensiva. El Sanes va reaccionar ràpid i en pocs minuts va donar la volta al marcador, evitant així que el Santllo portés la iniciativa. Cada vegada els locals es senties més còmodes, mentre que els santefliuencs tenien més problemes defensius i veien com el rival s’escapava en el marcador (14 – 10), cosa que va obligar a demanar un primer temps mort. A partir d’aquí, intercanvi de gols fins al 20 – 16 al marcador, que deixava palès el baix rendiment defensiu del nostre conjunt en aquesta primera part. A la represa, el Sant Esteve va ampliar lleugerament la diferència en el marcador (23 – 18), però va ser llavors quan el nostre equip va començar a jugar els seus millors minuts. L’atac seguia atacant amb criteri els espais i en defensa s’aconseguia cada vegada més anul·lar els recursos ofensius rivals. Cada minut que passava l’equip estava més còmode, mentre que els locals veiem com cada vegada la seva avantatge en el marcador es reduïa més. Cada minut que passava, el partit estava més igualat, fins a aconseguir el 30 – 29 en el minut 50 de partit. El Sanes va anotar el 31 – 29, i en la respectiva sacada ràpida de mig camp un dels nostres jugadors va ser desequilibrat en plena acció de contraatac. Aquesta acció va trencar completament el partit, ja que va suposar una greu lesió per al Jordi Ruf, la seva desqualificació per la seva reacció després de l’impacte i un tall en la bona dinàmica que portava l’equip en aquells minuts. Malgrat la inferioritat, l’equip va aconseguir el 31 – 30 a falta de 8 minuts, però el pes que van tindre un seguit d’exclusions envers al nostre equip i el desconcert generat en els últims minuts van ser molt ben aprofitats pel Sanes que no va perdonar i va fer un parcial de 9 – 3 per a tancar el partit amb un 40 – 33. Com hem comentat, ha estat un partit molt més igualat del que reflexa en el marcador, però hem d’aprendre a competir els 60 minuts i no descentrar-nos per més tensió i igualtat que pugui tenir el partit. Cal seguir amb la nostra feina. El proper diumenge a les 18.45h el Juvenil rep la visita de l’EH Sant Vicenç, rival amb el que es va perdre per 28 – 22 a la seva pista fa tot just un més i suposarà l’últim partit de Lliga Catalana que jugarà el nostre conjunt aquesta temporada al pavelló.

bottom of page