top of page

Juvenil 30-31 BM Granollers B


Com aquest dissabte sí que es pot perdre. Després de les males sensacions del passat cap de setmana, el juvenil ha ofert una bona imatge contra un equip de primer nivell i ha estat a punt de donar la sorpresa. Més enllà del resultat, la concentració i intensitat va en la línia del bon treball de l’equip. L’inici del partit mantenia un gran duel entre els dos equips, on el nostre juvenil aguantava el pols davant els vallesans i mantenia el marcador igualat durant els primers minuts. El que no s’esperaven el visitants és que cada vegada el nostre conjunt es sentís és còmode sobre el terreny de joc i aconseguís, en pocs minuts, una clara diferència de 4 gols ( 12 – 8 ) que obligava als granollerins a demanar un ràpid temps mort. La diferència es va mantenir alguns minuts, però poc a poc els visitant feien valer la seva qualitat per a empatar el partit el descans (14 – 14). A la represa el partit va seguir igualat fins al 17 – 17, però llavors el Granollers aconseguia les seves primeres iniciatives del partit amb una màxima diferència de 3 gols (18 – 21), però la reacció del Sant Llorenç i ràpidament es va aconseguir un bon parcial de 6 – 2 per a tornar a dominar el marcador (24 – 23). A partir d’allà, màxima igualtat i mínimes rendes en el marcador. Finalment, el BM Granollers va estar més encertat en les últimes accions i va aconseguir endur-se el partit per la mínima renda (30 – 31). Malgrat el partit deixa el sabor de bona d’haver pogut sumar punt davant un grandíssim equip, s’ha de marxar content del treball de grup. Més enllà dels resultats, cal exigir-se aquesta concentració en cada un dels partit que tenim per endavant. Així sí que es pot perdre.

bottom of page