top of page

H Sant Vicenç 28-22 Juvenil

Tercer partit d’aquesta Segona Fase A-2 de Lliga Catalana i que deixa dues sensacions ben diferents per al que fa al joc de l’equip, en el que va ser un partit on un arbitratge impropi va permetre un grau de duresa defensiva fora del reglament. L’inici del partit va ser molt dolent pel que fa a l’actuació del nostre equip; va costar pràcticament tot, tant l’adaptació al terreny de joc, com a la duresa defensiva rival i sobretot trobar el propi joc col·lectiu que permetés desenvolupar atacs de forma fluida, sense continues interrupcions. D’aquesta forma el Sant Vicenç va trencar el partit ja d’inici amb un 4 – 0 en el marcador en els primers minuts, el que va provocar un temps mort santfeliuenc. Després d’aquest, semblava que l’equip per fi entrava en el partit després d’un parcial de 0 – 2 que ens tornava a posar en l’encontre amb el 4 – 2 del marcador, però el partit va tornar a agafar ràpidament la dinàmica dels primers minuts. El Sant Vicenç va tornar a dominar a plaer mentre el nostre equip en cap moment trobava el seu segell d’identitat, fins a arribar a un clar 16 – 8 en el marcador al descans. A la represa, el Santllo va pressionar més al rival, però cada pilota que s’aconseguia recuperar era sancionada amb cop franc, el que permetia als locals finalitzar tots els seus atacs. D’aquesta forma, el segon temps va començar recordant al primer, aconseguint així el Sant Vicenç una màxima diferència de 22 – 12 que trencava completament el partit. Quan més costa amunt estava el partit els nostres nois, una setmana més van ser capaços de treure el coratge i no defallir, iniciant llavors el tram de millor joc col·lectiu de tot el partit. Malgrat les dificultats exteriors, el Sant Llorenç va realitzar uns notables últims 20 minuts on no es van abaixar el braços i es va guanyar clarament el parcial en aquest tram. Tant bona va ser la reacció visitant, que l’equip local va haver de sol·licitar un temps mort al minuts 45 després d’un bon parcial de 0 – 4 malgrat encara conservaven una avantatge de 6 gol (22 – 16). A partir d’aquí, es van observar uns últims 15 minuts de bon joc i on el nostre equip va ser capaç de retallar la distància fins a un mínim de 25 – 20 que encara feia creure en una difícil remuntada. El Sant Vicenç va saber jugar els últims minuts amb serenor i finalment el partit va acabar amb una victòria local de 6 gols (28 – 22). Com s’ha dit, més enllà de les dificultats que ens puguem trobar, hem d’exigir-nos donar el màxim de nosaltres mateixos del minut 0 al 60, que és el factor que sí podem controlar. Més enllà del resultat hem d’acabar cada un dels partits orgullosos del nostre treball com a equip fruit del treball a cada un dels entrenaments, i per aquest motiu podem sortir amb el cap ben alt de la imatge de l’equip i cada un dels jugadors per la reacció en el segon temps. El proper dissabte a les 13.15h rebem el bon equip del BM La Roca “B”, equip que compta per victòries tots els partits que ha disputat fins a la data en aquesta Segona Fase.