top of page

Infantil A 35 - 29 GEiEG


Treballada victòria devant d'un equip incòmode de la part baixa de la taula.

L'inici del partit va ser electritzant, ambdós equips van començar un intercanvi de gols que en principi va afavorir als nostres, que sempre van anar al davant al marcador. Una diferència de 6 gols a falta de 5 minuts per la finalització del primer temps semblava trencar el partit però un parcial d'1 a 5 per els visitants els va tornar a ficar al partit i acabar la primera part amb un espectacular 19 a 17.

A la segona part una millor serenor del nostre equip va permetre detenir uns minuts la bogeria golejadora i agafar una renda de 4 gols més còmode. El nostre equip responia igualment als gols visitants en uns atacs que vencien sempre a les defenses per ambdós equips amb percentatges d'encert altíssims. Finalment, un parell d'errades visitants i uns contratacs nostres van permetre tancar el partit amb un avantatge de sis gols finals, 35 a 29.

Acabem així la primera volta en la darrera posició de TOP4, ara a preparar el proper repte contra el sisé classificat al que tan sols li portem 2 punts i en un dels partits claus de la segona volta.

bottom of page