top of page

Infantil A 26-23 CH SE Palautordera


Gran i treballada victòria del nostre equip davant d'un rival directe.

El partit no era empresa fàcil i ja des del primer moment ambdós equips van mostrar les seves fortaleses en defensa. En una primera part molt igualada les diferències sempre van ser mínimes, ambdós equips tenien molts problemes per fer gols i intentar marcar el ritme del partit, tot i això els nostres sempre van anar al davant amb rendes d'un i dos gols, just al final de la primera part una petita estirada del nostre equip amb dos gols de renda i penal a favor ens permetia ser optimistes per el final de la part però l'errada del penal i dues errades posteriors en atac van permetre al rival arribar al descans amb un 11 a 11.

L'inici de la segona part l'equip rival va sortir més endollat i amb un parcial de 0-2 juntament amb el del final de la primera part també per 0 a 2, els va permetre posar-se per primera vegada al devant i tenir la possibilitat de trencar el partit al seu favor. El nostre equip lluny de venir-se avall va saber mantenir la calma i poc a poc donar-li novament la volta al marcador fina a posar-se novament amb 2 gols de renda. El final del partit va ser d'infart on unes discutibles exclusions van deixar al nostre equip en inferioritat però que vam saber resoldre inclús marcant gols. En la jugada clau del partit una exclusió i un penal en contra amb 2 gols de renda podia fer entrar al rival de ple en el partit, però l'errada del penal i el gol posterior pel nostre equip va permetre tancar el partit amb un 26-23 final.

Importantíssima victòria contra un rival directe al que deixem a 4 punts i amb golaverage favorable al nostre equip, a més que ens permet mantenir la 4a plaça. El proper partit en un desplaçament a camp de la Salle Bonanova, un equip que ocupa la part baixa de la taula però que ja ens va plantejar molts problemes en el partit de la primera volta i on no val refiar-se.

bottom of page