top of page

Sènior A 25-25 CH Sant Andreu de la Barca


La segona volta d’aquesta llarga competició ha començat amb un dels partits més disputats que és recorden a l’Andrey Xepkin: forces molt equilibrades i un gran joc dels dos equips. El partit ha sigut un fidel reflexa de l’evolució que han tingut els dos equips en aquestes darreres jornades i que s’han plasmat a les classificacions, amb un Sant Andreu més experimentat amb 4 partits guanyats, 1 perdut i 1 empatat, que ha anat de menys a més, i que ha sabut gestionar la tensió del partit inclús quan han anat per darrera del marcador; el Santllo, un equip més inexpert i jove amb 3 guanyats, 2 perduts i 1 empatat en les darreres 6 jornades s’ha tingut que esforçar de valent per aconseguir escurçar les diferències i arribar a l’empat final.

El partit va començar bé pels nostres jugadors que es van posar per davant del marcador als primers minuts, però uns minuts sense idees ni encert els vam pagar amb un parcial de 0-6, que feia que l’equip rival marxés de 4 gols (6-10), a partir d’aquest moment el Sant Andreu es va dedicar a administrar aquest avantatge amb un central (4) que juntament amb el seu pivot quallaven un gran partit i feien que el joc d’atac sembles molt fàcil i els gols pugessin al marcador sense aparent esforç. La configuració triada per aquest partit darrera 5-1 ó 3-2-1 no va ser l’encertada i l’equip rival es va aprofitar tot i que el Santllo finalment va fer un esforç i va ser capaç de retallar i arribar a l’equador amb un 13-15 que mantenia encara les espases en alt.

La segona part no va començar bé pels nostres jugadors, un parcial de 0-3 només començar feia veure més negre encara el resultat final del partit, però un canvi de defensa combinada amb una gran segona part de l’Enric Ballús, que va fer alguna cosa més que defensar bé com ens te habituats, tallant fins a tres balons, anotant gols de contraatac a més de donar-los i empaitant l’equip anímicament en uns moments molt difícils. Els sis contraatacs d’aquesta segona part van ser bàsics per empatar el partit a falta d’un minut per l’acabament (24-24). Un penal anotat per l’equip rival feia ensorrar tot el treball fet en aquesta segona part. A falta de 15 segons l’Andrey va demanar temps mort. Jugada assajada amb tir final del lateral David Pueyo amb falta marcada a favor del nostre equip, ja amb el temps esgotat. El mateix jugador es va encarregar de llançar-lo. En front seu tot un mur de jugadors rivals davant i la creença de molts dels assistents d’haver perdut dos punts, però en aquest esport, el més evident no sempre es compleix. Un gol impossible, mig encert del jugador, mig error del porter van fer finalment justícia al joc desplegat pels dos equips al llarg del partit en un dels partits més disputats d’aquesta temporada. Amb l’alegria dels nostres jugadors i amb la decepció dels rivals, repartiment de punts i les diferències es mantenen.

Ara ja es moment de pensar en el partit contra el Molins, a la zona baixa de la classificació però a una diferència còmoda dels llocs de descens. No serà un partit fàcil pels nostres jugadors, però amb l’encert al que ens tenen acostumats i el punt de intensitat per mantenir-nos a la zona alta, estem segurs que seran capaços de guanyar el partit i posar les coses més difícils als set equips que avui tenen opcions d’entrar als llocs d’ascens.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page