top of page

Juvenil 32-30 H Sant Esteve Sesrovires


Vibrant victòria la d’aquest dissabte del nostre Juvenil Masculí enfront un bon rival com és el Sant Esteve. Tots dos equips es coneixien després d’haver disputat diferents partits amistosos durant la pre-temporada, el que feia preveure un duel igualat.

L’inici santfeliuenc va ser contundent, una mostra clara del que pretenia l’equip: gran intensitat defensiva, ràpides transicions i un atac amb molt de criteri permetien al nostre equip dominar els primers minuts de partit amb un clar parcial de 4 – 0 de sortida i mantenir-lo durant una bona part del primer temps. Els nostres jugadors van interpretar molt bé el joc, oferint un bon joc col·lectiu i sense abaixar la intensitat en cap moment. El Sant Esteve va reaccionar a aquest fort inici, i amb un augment de la intensitat i variació del sistema defensiu va tornar a entrar en el partit, posant cada cop més dificultats i retallant la diferència fins al 16 – 14 al descans.

A la represa la dinàmica es va invertir: el nostre equip, malgrat elaborar bones accions en atac, va començar a fallar una gran quantitat de llançaments clars i va perdre un punt de contundència defensiva que va permetre als sesrovirencs no només donar la volta en el marcador, sinó agafar una clara avantatge de 4 gol (18 – 22) fins al minut 45, quan era de 22 – 26. Després d’un temps mort, i quan millor semblaven les coses pel Sanes, el Santllo va treure tot el caràcter i lluita per a revertir la difícil situació. La porteria i la defensa es van tancar de la forma més segura, rebent només 4 gols en els darrers 15 minuts i capgirant així el marcador en uns últims minuts d’infart del partit.

Finalment, després de molt lluitar l’equip va sumar la primera victòria d’aquesta Segona Fase A-2 i segona en el que portem de 2017 enmig d’un gran ambient en el pavelló, que va animar i encoratjar l’equip quan més ho va necessitar. El proper cap de setmana l’equip visita la pista de l’EH Sant Vicenç, el que serà un altre partit ben igualat i suposarà una nova oportunitat per a intentar fer les coses encara millor que en el darrer partit.

bottom of page