top of page

HC Terrassa 10 - 22 Infantil A


Còmode victòria del nostre equip en una pista on els primers de la taula havien patit. En un partit a priori complicat els nostre equip va sortir ràpidament a per feina, i, ja un parcial de 0 a 3 ens va permetre manar al marcador. Els nostres rivals, sorpresos per la defensa avançada i l'efectivitat en atac ,no van saber mai atacar el nostre 3-3 i les distàncies es van anar eixamplant fins a pràcticament decidir el partit en la primera part. Al final de la part el 5 a 11 que ja reflexava el marcador deixava veure una gran diferència entre ambdós equips.

La segona part va estar calcada a la primera i seguint la tònica anterior els nostres van anar-se'n encara més al marcador. La gran superioritat va permetre rotar i donar minuts a jugadors no tan habituals que no van abaixar el ritme. El parcial final de la segona part va ser exacte al de la primera finalitzant el partit amb un 10 a 22.

Aquesta victòria juntament amb els resultats d'aquesta setmana ens ha permés ascendir fina al 4rt lloc, últim lloc de TOP4. Aquesta setmana rebem a casa un rival de la part baixa de la taula classificatòria per acabar la primera volta, però, se'ns dubte es espera una segona volta apassionant.

bottom of page