top of page

Infantil A 28-23 EH Castelldefels


Fluix partit del nostre equip, que tot i això va saber patir per remuntar i acabar guanyant, cosa que li permet estar de ple en la lluita del TOP 4.

Un mal inici de partit per part nostra va permetre al nostre rival anar-se poc a poc afiançant en el partit i superar la nostra defensa clarament. Els nostres no trobaven sol·lucions i les rendes rivals de 3 i 4 gols permetia un domini còmode dels visitants, una petita reacció al final del primer temps ens va permetre acabar la primera part amb un 12-14, que semblava un mal menor.

A l'inici del segons temps una millora del nostre equip i un parcial de sortida de 6 a 0 ens va permetre posar-nos per primera vegada per davant del marcador. La nostra defensa ara si va saber ajustar-se i el nostre atac començava a marcar diferències, el rival en veure's per darrere al marcador va començar a flaquejar cosa que vam aprofitar per augmentar les diferències fins el 28-23 final.

Fluix partit per la nostra part que se'ns dubte el millor va ser el resultat, ara a millorar coses a l'entrenament i a per els dos últims partits de la primera volta.

bottom of page