top of page

BM Granollers B 44-28 Juvenil


Primer partit d’aquesta Segona Fase A-2 de Lliga Catalana I difícil desplaçament per al nostre juvenil, que s’enfrontava al segon equip juvenil del BM Granollers.

L’inici va ser fulgurant pels locals que, basats en una gran defensa, aconseguien recuperar pilotes i realitzar ràpides transicions per a obrir ràpidament una diferència de 4 gols en el marcador. Després d’uns 10 primers minuts inicials amb dificultats ofensives, el nostre juvenil va saber trobar el seu joc per a començar a superar, cada vegada millor, la bona defensa rival; d’aquesta forma l’equip entrava en el partit i fins i tot retallava algun gol en l’electrònic. Desgraciadament un seguit d’innumerables pèrdues de pilota en els darrers minuts del primer temps van permetre als vallesans sentenciar el partit a partit de ràpids contraatacs (21 – 11). A la represa l’equip va seguir en la línia del bon treball ofensiu de la primera part, però aquest cop minimitzant les pèrdues de pilota i guanyant en contundència defensiva, el que va permetre veure un segon temps molt igualat. Fins a falta de 5 minuts, els locals només havien aconseguit eixamplar la diferència en 3 gols més (41 – 28), però un darrer parcial va deixar finalment la diferència en 16 gol (44 – 28). Partit correcte del nostre equip però on la gran quantitat de pèrdues de pilota ens han deixat fora d’un partit on, segurament, hauríem pogut competir més minimitzant aquests errors. El proper dissabte a 17:15h rebem la visita del CH Sant Esteve Sesrovires, bon equip que ve de guanyar el darrer partit i que de ben segur suposarà un gran partit entre dos equips de nivell i estil similar.

bottom of page