top of page

H Bordils 21-34 Juvenil


Immensa victòria del nostre Juvenil Masculí en una de les pistes amb més història de Catalunya i enfront un equip de molta qualitat. Aquest cop el nostre equip va aconseguir combinar un bon joc col•lectiu amb una alta eficàcia, dominant així amb autoritat tot el partit. Inicialment el partit no es presentava gens fàcil: després del mal partit de la setmana anterior visitàvem amb només 9 jugadors un dels equips amb més qualitat de la temporada, i que ens havia guanyat per 25 - 30 a casa en el partit d’anada. Malgrat això, els jugadors que van assistir van sortir més mentalitzats que mai, conscients de l’exigència del partit, i l’inici va ser fulminant! Aquesta mentalitat es va traduir en una intensitat altíssima del nostre conjunt, que portava el ritme i control de partit a partir d’una sòlida defensa i ràpides transicions. Tant bona va ser la sortida del Sant Llorenç que els locals van haver de demanar temps mort al minut 9 després d’un gran parcial de 2 a 7 en el marcador. Després del temps mort, el nostre Juvenil no va afluixar i va seguir amb la mateixa dinàmica, aconseguint així una màxima diferència de 7 a 16 a pocs minuts d’arribar al descans. Un parell de pèrdues de pilota, van permetre als gironins retallar diferències fins al 10 - 17 al descans. A la represa, que significava una oportunitat pel Bordils de tornar a entrar en el partit, els santfeliuencs van tornar a jugar amb la mateixa mentalitat i qualitat que al primer temps: la gran actuació defensiva juntament amb una aportació magistral de l’Oscar Pardo sota pals i una atacs ben elavorats i finalitzats amb encert, permetien als nostres nois superar, ràpidament, les diferències de 10 gols i sentenciar definitivament el partit. Tot i això, gran actitud de tots els jugadors que no van baixar en cap moment la intensitat i van seguir augmentant la diferència en el marcador fins a un contundent 14 - 27 a falta d’uns 10 - 15 minuts per a la finalització. Finalment, gran victòria per 21 - 34, que deixa un parcial en el segon temps d’11 - 17, que demostra que l’equip va competir els 60 minuts del partit. Gran partit que premia als nostres nois amb una merescuda victòria que s’havia resistit en d’altres ocasions. 2 punts més i bones sensacions per a tancar aquesta Primera Fase malgrat acabar en 8è lloc. La propera setmana, donem inici a la Segona Fase (A-2) de Lliga Catalana!

bottom of page