Infantil A 21-21 AEH Les Franqueses

Partidas l’Andrei Xepkin entre els nostre equip i el líder de la categoria, que amb nou victòries ens els mateixos partits encara no sabia el que era perdre un punt. Se’ns dubte el nostre equip el va tenir quasi tot el partit contra les cordes i tan sols una dubtosa decisió arbitral i la mala sort ens van privar de la victòria.

El partit va començar força intens amb un intercanvi continuat de gols, que poc a poc va anar afavorint als visitants fins aconseguir una renda de 5 gols que en una reacció final del nostre equip va permetre arribar al descans amb un 10-12 visitant. Els visitants no estaven còmodes tot i la seva defensa 5-1 molt inusual en aquestes categories de formació que feia valer la seva superioritat física, contrarestada per el nostre equip amb obertures als exteriors i atacs més llargs de l’habitual.

A la segona part el panorama va canviar radicalment, un 4-0 d’inici del nostre equip ens va permetre posar-nos al davant, la nostra fluïdesa en atac i els ajustos en defensa secundats amb una molt bona porteria ens va fer mantenir el ritme i posar al rival en una situació molt complicada on els avantatges mínims del nostre equip ens va permetre anar sempre davant al marcador, tal i com s’acostava el final del matx la tensió es va fer cada vegada més gran, fins que a falta de menys d’un minut per el final del partit un més que dubtós 7 metres va permetre empatar als visitants. Després d’un temps mort per a l’ultima jugada a falta de 10 segons, els nostres no van saber encertar i el matx va finalitzar amb empat a 21.

Molt bones sensacions per al nostre equip que entra en la lluita per el top 4 de ple, ara desplaçament llunyà contra un rival directe CH Montgrí del que ens separa tan sols 1 punt.