Sènior B 28-28 H Esplugues C


Continua la bona ratxa tot i el punt agredolç. Una setmana més, i ja van sis, el sènior B aconsegueix puntuar, aquest cop un empat a casa contra un rival directe per la permanència com és l'Handbol Esplugues. El partit va començar amb un clar domini local, on els nostres varen arribar a tenir un avantatge de 4 gols, però els blaus i grocs van saber retallar distàncies per arribar al final del primer temps amb un 16-15. A la represa tot va continuar igual, amb avantatge d'un pel Santllo o empat, fins al minut 56 de partit, on els locals van aconseguir distanciar-se de dos gols, però un seguit de males decisions va fer que els visitants donessin la volta al marcador per arribar al minut 59 amb un 27-28. Però una última jugada forçant un penal marcat per Òscar va donar un punt a cada equip.

#sèniorb #terceracatalana #HEsplugues #temporada201617 #actualitat

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

PATROCINADORS

2020_21_WEB_berges nieto.png
Clysa_blanco_300.png
2020_21_WEB_Bernal.png
2020_21 Kaiseki.png
2020_21 Mirabet rojo.png
2020_21 WEB_Serpesa.png

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat