top of page

Sènior B 28-28 H Esplugues C


Continua la bona ratxa tot i el punt agredolç. Una setmana més, i ja van sis, el sènior B aconsegueix puntuar, aquest cop un empat a casa contra un rival directe per la permanència com és l'Handbol Esplugues. El partit va començar amb un clar domini local, on els nostres varen arribar a tenir un avantatge de 4 gols, però els blaus i grocs van saber retallar distàncies per arribar al final del primer temps amb un 16-15. A la represa tot va continuar igual, amb avantatge d'un pel Santllo o empat, fins al minut 56 de partit, on els locals van aconseguir distanciar-se de dos gols, però un seguit de males decisions va fer que els visitants donessin la volta al marcador per arribar al minut 59 amb un 27-28. Però una última jugada forçant un penal marcat per Òscar va donar un punt a cada equip.

bottom of page