top of page

Sènior A 31-25 GEIEG


Any nou, nova victòria

Després de la llarga pausa nadalenca, la competició s’ha tornat a posar en marxa aquest cap de setmana amb la incògnita de la condició física dels jugadors i del rodatge dels equips. Amb tot i això, els torrons no se’l han indigestat als nostres jugadors i han signat una nova victòria davant d’un equip de la part de dalt de la taula però molt minvat d’efectius que no ha abaixat els braços en cap moment i ha lluitat i mantingut opcions fins al final.

El Santllo es manté una setmana més al capdavant de la classificació, i gràcies a la combinació de resultats d’aquesta jornada el deixen en una posició privilegiada juntament amb els seus dos perseguidors: Cambrils i Franqueses que copen en aquest moment les places d’ascens.

El partit ha començat molt equilibrat, amb poc encert ofensiu per part dels dos equips i amb una fluixa actuació dels nostres porters, que van anar a millor a mesura que passaven els minuts. Dins d’aquesta fluixa actuació van destacar en aquesta primera part els dos extrems Xavi Andreu i Manel Carrión, que amb 14 gols entre tots dos, van mantenir l’equip sempre per davant al marcador. Amb tot i això, va arribar la fi de la primera part amb un ajustat 16-15 al

simultani.

Una segona part en la que va ajudar la lesió del jugador més determinant de l’equip rival, i la millora dels ratis d’encert dels porters, va fer que la victòria sigues més còmoda del que en principi es preveia.

La setmana vinent ens espera un partit molt important de cara a les aspiracions de l’equip en front d’un rival ferit després de la derrota d’aquesta setmana i que voldrà demostrar que també pot lluitar per les posicions capdavanteres.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!


bottom of page