top of page

BM Granollers Sporting 33 – 29 Infantil A


Massa càstig per al nostre equip en un partit on la màxima diferència es va donar al marcador final. En un inici elèctric per ambdós equips, els granollerins van començar avançant-se de dos gols que vam respondre amb un avantatge nostre també de dos gols, tota la primera part va ser un continu càstig a les defenses i d’intercanvi de gols, després d’una última jugada polèmica de la primera part on l’àrbitre no la va encertar contra nosaltres vam anar al descans tan sols un gol avall 15-14. En la segona part el partit va continuar la tònica amb domini dels atacs contra les defenses que en un primer moment ens va beneficiar amb rendes de 2 gols, a partir de mitjans del segon temps, els granollerins van endurir la defensa al límit del reglament juntament amb un desencertat arbitratge que va provocar una davallada en els nostres, l’equip local va aconseguir una renda de 4 gols ja insalvable i vam acabar cedint per la màxima renda.

Ara a recuperar-se anímicament i preparar el proper repte que és la visita del encara líder imbatut Les Franqueses.

bottom of page