top of page

BM Granollers 48-13 Juvenil


El Juvenil Maculí del CH Sant Llorenç començava l’any amb un difícil desplaçament al Palau Olímpic de Granollers davant un dels millors equips de Catalunya i Espanya. Després d’un inici de partit on totes dues defenses no acabaven de funcionar (3-2 al minut 4), el nostre equip es va submergir en una espiral de poques idees, mal joc i especialment poca intensitat. Si aquestes baixades de tensió ja són perilloses enfront qualsevol equip de Lliga Catalana, és especialment dur quan el rival és el BM Granollers, qui no va perdonar i va transformar el marcador en un voluminós 28 – 4 a la finalització dels primers minuts. A la represa, els jugadors van sortir a la pista amb un grau de competivitat major i, malgrat no realitzar un gran partit, van saber oposar molta més resistència davant el rival. D’aquesta forma, s’aconseguia un interessant parcial de 8 – 7 durant els primers 15 minuts de la segona part (36 – 11). Finalment, els vallesans van fer valer la seva qualitat per a eixamplar la diferència fins al 48 – 13 final (parcial de 20 – 9 al segon temps). En resum, ha estat un partit amb dues cares ben distingides, malgrat no s’ha aconseguit en cap moment la nostra millor versió. El proper dissabte rebem a casa al fort UE Sarrià, rival directe del nostre juvenil, i que arriba a la cita després de guanyar 3 dels últims 4 punts en joc. A Sarrià de Ter, precisament, el nostre Juvenil va sumar la seva primera victòria amb un ajustat 24 – 25 en el marcador.

bottom of page