top of page

Juvenil 21-43 Sec Catalana cadet


Atractiu partit amistós el que ha disputat el nostre Juvenil Masculí aquest cap de setmana enfront la potent Selecció Catalana Cadet, en la seva preparació de cara als imminents Campionats d’Espanya al gener de 2017. L’equip afrontava el partit amb nombroses baixes, però amb tres reforços de l’equip Cadet i una gran dosi d’il·lusió que van permetre superar aquestes dificultats i gaudir d’un gran partit.

L’inici de partit va ser molt fort per als catalans, aconseguint ràpides rendes inicials fins al 2 – 7 en el minut 8, que ens va obligar a demanar el primer temps mort. A partir d’aquí, van sorgir els millors minuts del nostre conjunt, que amb un parcial favorable va tornar a entrar en el partit fins a acostar-se a tant sol 1 gol, moment en el qual el seleccionador català va haver de demanar temps mort. Després d’algunes pèrdues de pilota, el combinat català va realitzar rapidíssimes transicions per a pràcticament sentenciar el partit el descans (10 - 21).

A la represa, el partit va seguir amb domini de la Selecció Catalana, però aquest cop d’una forma més gradual, aconseguint així ampliar la distància en el marcador de forma més constant. D’aquesta forma, el partit va mantindré un bon nivell d’intensitat, gaudint d’elegants accions individuals en totes dues porteries i de diferents plantejaments tàctics dels dos conjunts.

Malgrat la contundent derrota, el partit deixa algunes conclusions molt positives de cara als propers partits; l’aportació dels tres jugadors cadets va ser magnífica, rendint a un alt nivell dins del partit en qualsevol moment; també cal destacar que el nostre equip, malgrat anar clarament per sota en el marcador, va mantenir un nivell d’intensitat i lluita en tot moment, sense defallir.

En el proper partit el nostre equip rebrà la visita del H Sant Joan Despí, en el que serà l’últim partit de l’any i esperem que l’actuació dels nostres nois ens permeti tancar l’any amb les mateixes bones sensacions globals de tota la temporada.

bottom of page