top of page

CH St Esteve Palautordera 30-26 Juvenil


Interessant duel el que se li presentava el passat dissabte al matí al nostre juvenil davant d’un equip que està lluitant per entrar a la sèrie A-1, però amb els quals els dos precedents jugats fins la data certificaven una gran igualtat entre conjunts. L’ínici de partit dels nostres nois va ser excel·lent, amb una intensa defensa i un atac amb un gran criteri i serenor, permetien al nostre conjunt iniciar el partit ja em clares rendes de 2 i 3 gols que obligaven al conjunt local a demanar un ràpid temps mort. A pesar d’això, l’equip va seguir interpretant perfectament les diferents situacions del joc, i amb una gran intensitat , va seguir dominant clarament el partit fins aconseguir una màxima renda de 8 –13 gols en el marcador. Llavors, algunes imprecisions van permetre bones transicions dels del Montseny que els permetien tornar a acostar-se a tant sols 2 gols (11 – 13). Després d’un temps mort, el nostre equip va tornar a recuperar 4 gols de renda amb bones accions col·lectives, però un conjunt de pèrdues no forçades de pilota van permetre als locals arribar al descans amb una desavantatge de tant sol un gol (14 – 15), que no feia valer el bon joc i superioritat del Sant Llorenç aquests primers 30 minuts. A la represa, el Sant Esteve va sortir molt més intens i el nivell del partit es va igualar molt més que al primer temps. Sempre amb rendes mínimes, els santfeliuencs portaven la iniciativa en el marcador malgrat no eren capaços de trencar el partit. Al minut 45, els local van aconseguir la igualada en el marcador, el que va suposar un canvi de dinàmica en la moral d’un i altre equip dins la dinàmica del partit. En els darrers 15 minuts els de Sant Esteve van ser capaços d’agafar el control del partit i dominar un joc que, amb un seguit d’exclusions per totes dues bandes, es va tornar més boig. Aquesta situació va ser més ben aprofitada pels del Montseny, mentre que les nombroses pèrdues de pilota visitants impedien tornar a recuperar l’avantatge en el marcador. Finalment, victòria local per 30 – 26 en el que va ser un gran partit d’handbol ofert per tots dos conjunts. Novament, les pèrdues de pilota ens han castigat i no ens han permès sentenciar el partit quan més de cara el teníem. Cal aprendre d’aquestes experiències per tal de poder materialitzar el bon joc de les últimes setmanes. El proper dissabte a les 18h, el nostre Juvenil juga un atractiu partit amistós a casa contra la Selecció Catalana Cadet.

bottom of page