top of page

CH Igualada 20-28 Infantil A


Partit important per el nostre equip de cara a mantenir-se a la part alta de la classificació i en la lluita per el Top 4 contra un rival en principi assequible. Una mala primera part en la que vam anar sempre a remolc del rival va permetre als locals avantatges d’un o dos gols on després d’una petita reacció per part nostre, el rival va respondre a les acaballes, el 13-12 de la primera part mostrava una mala primera part del nostre equip, una mica perdut a la pista.

En la segona part el partit va canviar radicalment, uns millors ajustos en la defensa ens van permetre ràpidament recuperar el marcador i assolir una petita diferència que es va anar eixamplant conforme passaven els minuts, els nostres rivals ja no es trobaven tan còmodes i les seves precipitacions en atac al veure’s per sota al marcador ens va permetre gols fàcils de contratac. La nostra porteria va realitzar varies aturades de mèrit que ens van permetre consolidar el marcador i acabar el partit amb la màxima renda 20-28.

Ara una setmana d’aturada a l’espera de l’últim partit d’aquest any enfront un rival directe com el BM. La Roca.

bottom of page