top of page

BM La Roca A 33-25 Juvenil


Molt bon partit el que ha disputat aquest diumenge el nostre Juvenil Maculí al difícil camp del BM La Roca “A”, equip de màxim nivell dins l’handbol català juvenil. L’inici de partit del nostre equip ha estat prometedor, amb una bona tasca defensiva i un atac fluid que permetia mantindré el marcador igualat durant els primers 10 – 15 minuts. Després d’algunes pèrdues, La Roca ha fet valer poc a poc la seva condició de favorit fins a arribar al 19 – 12 al marcador. A la represa, lluny de perdre la cara al partit, els nostres jugadors han mantingut una excel·lent intensitat sense perdre en cap moment el rigor tàctic; tant és així que la segona meitat només s’ha perdut d’un sol gol (14 – 13). Les diferències en aquesta segona meitat han rondat sempre els 7 – 8 gols, arribant a un màxim de 10 però que en cap moment han fet perdre el joc al nostre conjunt. Sensacions molt més positives que l’anterior cap de setmana, però ara cal exigir-se ratllar a quest nivell cada cap de setmana, especialment amb els rivals directes on ens juguem el punts. El proper cap de setmana l’equip visita la difícil pista del CH Sant Esteve de Palautordera, equip a qui es va guanyar a les Fases de Lliga però que ens va superar en la primera volta.

bottom of page