top of page

Juvenil 27-34 H Garbí


Primer partit de la segona volta per al nostre Juvenil Masculí i, tal i com va passar al partit d’anada, l’equip no va realitzar un partit al nivell necessari i es va veure clarament superat per un rival directe.

Ja des de l’inici del partit va quedar clar el desencert del nostre conjunt, que en els primers20 minuts tenia greus problemes per a anotar (5 – 9) i obligava al primer temps mort del partit. Malgrat el joc col·lectiu era correcte, el gran desencert de cara a porteria impedia portar la iniciativa en el marcador. D’altra banda, un treball defensiu prou bo mantenia l’equip dins de la lluita del partit fins al clar 9 – 15 al descans.

A la represa el partit va semblar un altre: aquest cop, predomini clar dels atacs (parcial de 18 – 19 en aquest segon temps) enfront del defenses. El nostre conjunt va ser capaç de resoldre els problemes amb els quals s’havia trobat al primer temps però, aquest cop, cometia excessius errors defensius que eren sempre aprofitats per l’intens equip gironí. El marcador no va perillar en cap moment pels de Palafrugell fins al 27 – 34 final. Dura derrota, amb més mal sabor de boca que d’altres vegades, però que ha de servir per detectar tots aquells aspectes que cal millorar de cara a la resta de temporada. El proper diumenge a les 18h, el nostre equip té un complicadíssim desplaçament a La Roca, actual segon classificat del grup.

bottom of page