top of page

Sènior B 27-28 H Montgrí

El nostre sènior B afrontava un partit importantíssim per a sortir de les últimes places contra l'Handbol Montgrí.

El partit començava bé pels locals, agafant avantatges de 3 i 4 gols, només retallats al minut 16 quan l'equip visitant es va quedar amb un home menys a la pista, però a partir d'allà els nostres tornaven al bon joc i acabaven la primera part amb un 16-12 al marcador.

La segona part seguia la mateixa tònica, amb avantatges de 4-5 gols per als locals, però a partir del minut 23 el santllo es va topar amb un gran porter rival, aturant 4 penalts i es va pasar del 25-20 al 27-28 en només 7 minuts.

Els últims tres partits s'han perdut per 3, 2 i 1 gol respectivament, esperem que el següent partit s'emportin els dos punts.