top of page

Juvenil 25-30 H Bordils


Derrota competida del Juvenil Masculí enfront un equip de gran potencial per a acabar la primera volta de la Primera Fase de Lliga Catalana. L’equip venia, precisament, de sumar els primers dos punts la jornada anterior al camp del Sarrià de Ter. L’inici del partit va ser de clar domini visitant, qui va aprofitar una gran sortida per agafar un coixí de gols que va mantenir durant tot l’encontre. Els gironins van començar amb un clar 0– 4 en el marcador nodrint-se de nombroses pèrdues de pilota locals, i d’una gran efectivitat en les accions ofensives. Un canvi defensiu dels santfeliuencs va permetre aturar el domini clar del Bordils i tornar a entrar en el partit. A partir d’aquest moment, el nostre conjunt es va mostrar molt sòlid, realitzant bones accions defensives i ràpides transicions defensa – atac que permetien apropar-se fins a 2 gols en el marcador. Malgrat això, els visitants vanacon seguir marxar al descans mantenint una diferència de 5 gols (11 – 15). A la represa, el nostre conjunt va sortir amb una bona intensitat i va tornar a apropar-se en l’electrònic, però un seguit de pèrdues de pilota no forçades van ser ben aprofitades pels visitants per a aconseguir la major diferència en el marcador (20 – 27) i trencar el partit. Tot i les dificultats, els nostres jugadors no van abaixar els braços: després d’un temps mort van reaccionar i van invertir la dinàmica de partit obligant el conjunt gironí a demanar un temps mort després d’una ràpid parcial a favor (23 – 28). En els darrers minuts es va mantenir un elevat grau de competivitat, i fins i tot es van escurçar les diferències en el marcador fins a arribar a tindre pilota per a col·locar-se a tant sols 2 gols, però la manca d’eficàcia va impedir que s’aconseguís capgirar en cap moment el marcador. Finalment, derrota 25 – 30 que deixa bones sensacions pel joc desenvolupat, però a la vegada el convenciment de que es podrien haver tingut opcions a victòria si s’haguessin perdut menys pilotes al llarg de tot el partit.

El nostre equip la finalitza en setena posició i 2 punts la primera volta de la competició. Esperem que la segona volta permeti millorar els resultats de la primera i, sobretot, seguir el progrés en el joc que mostra l’equip. El proper dissabte a les 16.30h rebem el H Garbí, rival directe amb el que vam perdre per 11 gols en el partit d’anada.

bottom of page