top of page

Infantil A 34-11 HC Martorell


Cómoda victoria per els nostres davant d’un equip de la part baixa de la classificació. Ja des dels inicis del partit la superioritat del nostre equip es va fer patent. Una renda de 6 gols en els primers 10 minuts va permetre afrontar el matx sense gaires dificultats, al final de la primera part el nostre equip tan sols havia encaixat 6 gols donant mostra de la nostra superioritat.

La segona part va seguir la tònica de la primera i les diferencies encara es van anar eixamplant més fins al marcador final, els nostres encara van ajustar més la defensa i en aquest període tan sols van rebre 5 gols.

Victòria doncs fàcil que ens permetrà agafar moral per el proper i difícil matx on visitem la pista d’un dels primers classificats.

Galeria d'imatges


bottom of page