top of page

Sènior B 27-30 H Vallag


El sènior B tornava a deixar perdre els dos punts a casa enfront un equip liderat per un únic home, autor de la majoria dels gols visitants. Tot i la derrota hi va haver temps per a creure en la victòria i una notable millora visible setmana darrera setmana. El partit començava igualat tot i que els locals eren els dominadors del marcador, un o dos gols per sobre, fins que a les acaballes del primer quart d'hora el seu lateral esquerre va començar a marcar gols, a partir d'aquí aquesta va ser la dinàmica del partit, arribant al final del primer temps amb un marcador de 10-12 favorable als taronges. A la represa els nostres es centren a neutralitzar al seu millor jugador amb una gran defensa i d'aquesta manera al minut 20 aconsegueixen empatar a 18, però és a partir d'aquell moment quan l'equip rival es dedica únicament a buscar la falta per tal de què el seu lateral esquerre pugui xutar, i xutar amb un gran encert, en 10 minuts aconsegueix d'aquesta manera 10 dels 12 gols que marcaria el seu equip, mentre que els locals només aconseguirien anotar en 9 ocasions, de tal forma que el resultat final seria un 27-30.

bottom of page