top of page

H St Quirze B 32-37 Sènior A

Victòria complicada

Després de la derrota de la setmana passada en front el Calella, no sabíem com es podria trobar anímicament l’equip, aquest fet juntament amb les baixes que presentàvem per aquest partit (5) i la necessitat que tenen els kiris de sumar punts, feia que el partit tingués altres al·licients afegits i que tothom fos cautelós alhora del pronosticar un resultat.

La primera part va començar amb domini de l’equip local, que va marxar de quatre gols. El Santllo no sabia parar els laterals dels kiris i una i altre vegada desbordaven la defensa 6-0 que l’Andrey havia preparat pensant amb un feble tir exterior del rival. No va ser fins el minut 20’ que el nostre equip no es va posar per davant del marcador gràcies al canvi per una defensa 4-2, més marca de la casa, pressionant al rival i robant balons per llançar contraatacs que van ser culminats a la perfecció pel Manel Carrión, i també a la perfecta actuació del nostre pivot David Gil que feia un 6 de 6 en aquesta part, forçant a més a més penals i exclusions que van fer que el partit es possés més de cara del nostre equip. Amb aquest escenari es va arribar a la fi de la primera part amb un 15-21 que feia preveure una segona part més plàcida, en la que es pogués donar entrada als jugadors juvenils que ahir van reforçar l’equip.

Però les coses van canviar a la segona part, el nostre equip es va relaxar i els kiris, més pressionats pel resultat i més encertats en atac van ser molt més incisius en atac causant molts problemes a la nostre defensa, i van anar retallant les diferències poc a poc fins arribar a l’empat a 25. Aquest moment el Santllo es va adonar que podia perdre els dos punts i va treure l’ADN d’aquest equip, la defensa pressionant i el contraatac, que van fer un altre vegada distanciar-se al simultani fins arribar al resultat final. El debut del porter juvenil Oscar Pardo, amb un futur prometedor, que va jugar 15’ i va signar una gran actuació, va fer que no es notés les absències dels porters del equip, que no van poder ser-hi per lesió i que esperem que ja aviat puguem tenir-los entre nosaltres.

El següent partit toca contra un vell conegut: el Cambrils, un equip recent ascendit que aquesta temporada està tenint bons resultats i hi és a la part alta de la classificació. No serà un partit fàcil pels nostres jugadors que tindran que esforçar-se al màxim per què els dos punts es quedin a casa.