top of page

Juvenil 14-44 BM Granollers A


Atractiu partit el que se li presentava aquesta setmana al Juvenil Masculí, ja que tenia l’oportunitat de jugar just després de la presentació oficial del Club i rebre, ni més ni menys, a un equip de la qualitat del BM Granollers, actual campió d’Espanya. Malgrat l’imponent presència del rival, els nostres jugadors van sortir amb una valenta actitud i cap tipus de complex davant del rival de major nivell de la categoria. Tant va ser així, que després d’un parcial inicial de 0 – 3 dels granollerins, el nostre equip va començar a elaborar grans accions col·lectives en atac per a perforar la defensa visitant, i un alt ritme defensiu posava problemes al bon atac visitant. D’aquesta forma, el Sant Llorenç es va mantenir dins del partit fins cap allà al minut 20 on les rendes eren de tant sols 2 – 3 gols. Malgrat això, uns últims 10 minuts on el Granollers va poder recuperar pilotes i realitzar ràpids contraatacs van trencar el marcador fins al resultat de 8 – 19 que es reflectia al descans.

A la represa els granollerins havien aprés la lliçó i van sortir amb una gran actitud i ritme disposats a sentenciar encara més el partit i no permetre que el nostre conjunt tornés a entrar en el partit com ja havia fet al primer temps. D’aquesta forma, i davant d’algunes imprecisions locals en l’atac, el Granollers va començar a recuperar pilotes en defensa que convertia, en cada acció, en un vertiginós contraatac directe. D’aquesta forma, els visitants van aconseguir detenir l’atac santfeliuenc en els 8 gols que ja portava en el descans, aprofitant així per realitzar un parcial de 0 – 13 (fins el 8 – 32) que trencava completament el partit. Després d’aquests minuts de desencert i pèrdues, l’equip va recuperar la serenor per a elaborar bones accions col·lectives en atac per a tornar a sumar puntuació en el marcador, i la intensitat defensiva va ser molt elevada fins l’últim segon del partit.

Malgrat la gran diferència amb la que va acabar el marcador, s’ha de tenir en compte el rival que es tenia davant i valorar la lluita, sacrifici i treball en equip que van mostrarabsolutament tots els jugadors. De ben segur que si sortim mentalitzats en tots els partits tal i com vam fer el passat dissabte, els bons resultats acabaran arribant.

Galeria d'imatges


bottom of page