top of page

Nou equip SPECIAL HANDBALL


Apreciat soci/a, jugador/a,

Aquesta és una temporada especial pel nostre Club: Sant Feliu de Llobregat acull al llarg de tot l’any 2016 la titularitat com a Ciutat de l’Handbol à Catalunya; nombrosos actes han tingut i tindran com a lloc de celebració la nostra Ciutat (Commemoració dels 75 anys d’handbol a la ciutat i del 40e aniversari del Sant Llorenç, tot això suportat per l’exposició commemorativa del Palau Falguera, la Diada de l’handbol femení, la Trobada Handbolicat d’inici de temporada i les finals de la Supercopa de Catalunya, entre d’altres), però cap d’ells és tant especial com la creació d’un nou equip al Club, un equip que s’emmarca clarament dins dels eixos de treball d’aquesta Junta: voluntat d’oferir la pràctica de l’handbol a tothom i la de col·laborar amb els estaments públics amb l’objectiu de promocionar l’esport a la nostra Ciutat. El Sant Lllorenç, amb la col·laboració de la FCH i de l’entitat Demanoenmano, ha iniciat aquest projecte amb la creació d’un equip que apropa la pràctica de l’handbol a persones amb discapacitat psíquica, que jugaran una lliga formada per deu equips de tota la província de Barcelona en la que es valoraran aspectes com el respecte a l’equip rival i al propi, la puntualitat, l’equipació, a més del propi resultat.

Tota l’actualitat de l’equip la podreu seguir, com a qualsevol dels nostres equips a la web del Club www.chsantllorenc.com així com a la web de l’entitat organitzadora www.demanoenmano.net.

La presentació de l’equip juntament amb tot el Club serà el proper dissabte 22 d’Octubre a les 19h, però també els podreu veure el mateix dissabte a les 13h al que serà el seu primer partit de la temporada.

Esperem que aquesta iniciativa solidaria tingui continuïtat amb el suport de tots vosaltres i que els animeu i acolliu a casa nostra al igual que feu amb tots els equips i jugadors del Club.

Gràcies a tots pel recolzament per fer el Club cada dia més gran.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

Gabriel Hernández

President Club d’handbol Sant Llorenç

bottom of page