top of page

Infantil A 27-23 Salle Bonanova


Després del debut a la categoría a la pista del Sant Esteve, el nostre equip afrontava el debut a casa, front a la salle Bonanova de Barcelona. Començava el partit amb 20 minuts de retard i els jugadors dels dos equips cansats d’estirar un pel massa l’escalfament.

Partit controlat en tot moment pels nostres jugadors, que tot i no desplegar el seu joc habitual i jugant sense ritme, fet que va ocasionar fallar llançaments clars, va fer un bon treball defensiu, on per segon partit consecutiu només hem encaixat 23 gols, tot i el bon nivel tècnic de l’equip visitant.

Partit on es van provar diferents variants tant ofensives com defensives de cara a continuar creixent com a equip, i en la responsabilitat individual de cada jugador.

Setmana vinent, just abans del partit del nostre sènior A i de la presentació del Club, juguem contra el Santpedor, on esperem que la grada pugui gaudir d’un molt bon partit d’handbol.

1, 2, 3, Sant Llorenç!!!

Galeria d'imatges


bottom of page