H Terrassa 20-22 Sènior A

Una victòria amb molt de mèrit que val més de dos punts.

Després dels dos partits jugats amb una imatge de joc consistent i il·lusionant, però amb equips amb els que no es podia contrastar el potencial del nostre equip, avui diumenge tocava enfrontar-se a un equip de qualitat contrastada, fort i consistent darrera i hàbil i encertat devant, que es va quedar a les portes de l’ascens la temporada passada, i que aquesta també és un ferm candidat a l’anhelat ascens i que comptava fins avui els partits per victòries. Per això, aquesta victòria és, a més d’aconseguir dos punts molt importants que ens permeten mantenir-nos a dalt de la classificació amb un ple al tres, ho és també per la dosi de il·lusió que suposa pels nostres jugadors i també per l’avís als nostres rivals, transmetent que estem preparats per lluitar pel repte. Tot i que encara és molt aviat, estem segurs del compromís d’aquest jugadors i de que aquest any veurem grans partits.

Com ja s’esperava, el partit ha començat amb una gran igualtat, tot i que el Santllo ha anat una gran part del primer temps per davant del marcador, les diferències mai han sigut suficients per pensar en un resultat còmode per cap dels dos equips. El Terrassa ha jugat les seves armes, una defensa molt agressiva utilitzant la gran corpulència dels seus centrals, pel que el Santllo ha tingut que obrir les seves línies i apostar per un joc més allunyant dels 6 metres, sense jugar amb els pivots i donant més protagonisme als extrems, que no han desaprofitat l’oportunitat de reivindicar-se, amb un espectacular Manel Carrión que, juntament amb la gran actuació del nostre lateral i nova incorporació, David Pueyo, han portat l‘equip a mantenir-se per davant del marcador a la fi de la primera part amb un ajustat 12-13.

La segona part, el Terrassa ha començat molt fort, avançant-se al marcador i mantenint-se fins més enllà dels ¾ de partit per davant, amb tot i això i al igual que en la primera part, la gran actuació del nostre porter, Tomàs Alvarez, ajudat per una gran defensa marca de la casa, liderada pel veterà Jaume Vidal (condicionat per dues exclusions a la primera part), han mantingut l’equip dins del partit, tot i que Terrassa mai ha baixat els braços i han lluitat fins al final pels dos punts ajudats des de la grada per la seva afició, infatigable al llarg de tot l’encontre, el partit no s’ha decidit fins els darrers tres minuts, quan el nostre equip s’ha aprofitat d’una cadena d’errors dels dos equips que l’ha permès posar-se per davant amb aquest 20-22 definitiu, ja que des de aquell moment no s’ha mogut el marcador.

La propera jornada rebem a un altre ferm candidat a l’ascens, també imbatut fins el moment i líder de la categoria pel millor coeficient amb respecte al nostre equip, el Calella. El partit coincidirà amb la presentació de la temporada de tot el nostre Club, i en el que esperem que la grada jugui un paper molt important, animant com ho ha vingut fent al llarg d’aquestes darreres temporades i, molt especialment, en els moments decisius, donant aquest valor afegit a l’equip que l’ha portat a guanyar partits en els que, clarament no era favorit.