top of page

Juvenil 23 - 30 CH St Esteve Palautordera


Tercera jornada de Lliga Catalana per al juvenil masculí enfront el CH Sant Esteve de Palautordera que va acabar amb clara derrota del nostre conjunt per 23 – 30.

Es presentava un partit entre dos equips coneguts de les Fases Classificatòries, on el nostre conjunt va guanyar per 21 – 24 en un gran partit; d’altra banda, els visitant arribaven a la cita en un gran estat de forma després de guanyar tots els partits disputats fins la data.

L’inici del partit va tindre color santfeliuenc, un bon inici en atac permetia les primeres avantatges per 4 – 2 en el marcador. Però, poc a poc els visitants van anar agafant el ritme del partit i van aconseguir igualar el match, fins a marxar amb lleugera avantatge al descans (12 – 13).

A la represa, una immensitat d’accions de llançament errades pel nostre conjunt va permetre al del Montseny trencar el partit al seu favor amb les primeres avantatges clares (18 – 22) que obligava a demanar temps mort als locals. A partir d’allà la solidesa defensiva dels visitants, l’increment del desencert santfeliuenc i un arbitratge excessivament permissiu van fer que el Sant Esteve dominés amb claredat els últims 10 minuts del partit, eixamplant així la diferència en el marcador fins al voluminós 23 -30 final.

Dura derrota per al nostre equip davant un rival de nivell similar. Toca seguir treballant per a millorar diferents aspectes i encarar amb força la visita d’aquest dissabte al camp del CH Sant Joan Despí, equip que també ha guanyat la totalitat dels partits disputats.

bottom of page