VIII Trobada Handbolicat


Us informem que el pròxim Diumenge 23 d’octubre es durà a terme la VIII Trobada Ciutat HandboliCat a la ciutat de Sent Feliu de Llobregat. De 9:30h a 16:30h es duran a terme partits i activitats relacionades amb el nostre esport adreçats als més petits del nostre esport.

Us informem que la trobada està adreçada a equips femenins, masculins i mixtes de categoria pre-benjamí, benjamí i aleví. A més a més dels partits de MiniHandbol hi haurà diverses activitats lúdiques amb els inflables de la Federació per a tots aquells infants que s’apropin a l’esdeveniment.

Atentament, us agraïm anticipadament la vostra col·laboració i rebeu una cordial salutació.

#actualitat #temporada201617 #handbolicat #minihandbol

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

PATROCINADORS

Clysa_negrp_300.png

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat