top of page

CHSL 25-21 H Cambrils


Foto de Xavi Hernández

Dissabte va arribat l’hora de la veritat a l’Andrey Xepkin, s’enfrontaven dos dels equips més en forma d’aquesta temporada a segona catalana amb un pavelló amb ambient de gala i ple de gom a gom que va portar al nostre equip a la victòria final; després de la temporada regular, ara toquen aquets enfrontaments a cara o creu, injustos sigui qui sigui el guanyador en el que et jugues tot el treball realitzat en una llarga temporada. En aquesta primera ocasió el Santllo va aconseguir una meritòria victòria en front d’un gran equip gràcies a la renda d’un impressionant inici de partit en el que es van posar amb un increïble 7-1 mediat el minut 15’ de la primera part. Els jugadors i el tècnic són conscient del que es juguen en aquesta primera eliminatòria i van sortir amb un joc molt ràpid i una defensa 5-1 molt pressionant, tallant el seu millor llançador mitjançant un central pressionant que els hi feia molt complicada la circulació de la pilota i els hi feia fer els llançaments des de la línia de 9 metros. A l’atac, una bona efectivitat dels nostres pivots i dels llançaments de 9 metres van completar aquesta primera part amb un parcial de 13-6.

A la represa les coses van tornar al seu lloc natural, un marcador més equilibrat i una reacció per part del Cambrils que es va acostar poc a poc fins a una diferència de només 3 gols (20-17) gràcies a una qüestionable actuació de la parella arbitral i a una bona efectivitat dels llançaments de 9 metres.

Dissabte vinent a Cambril a les 20,30h, la tornada del partit decidirà si aquesta renda és suficient per passar l’eliminatòria. Aquest no és l’últim escull, un cop superat restarà encara un últim esforç amb la segona eliminatòria pel tant anhelat ascens a primera.

Comptem amb tots vosaltres i us esperem per ajudar al nostre equip a aconseguir-lo !!!

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page