Victòria Copera a Sant Martí

➡️ Copa Federació 1a Catalana Sènior Masculina

30 Sant Martí Adrianenc C

36 Sènior Masculí Vermell

➡️ Bona victòria en la segona jornada de la Copa Federació. Partit molt complert de tot el conjunt.

➡️ Una primera part molt igualada on cap dels dos equips ha aconseguit més d'un gol de diferència fins al darrers minuts, on els nostres han aconseguit una avantatge de tres gols al descans, 12 a 15.

➡️ Una bona sortida a la represa ha fet possible incrementar la diferèrncia en el marcador a sis gols, però una reacció del @sadrianenc els ha apropat a només dos gols quan faltaven deu minuts.

➡️ Una bona gestió del temps i de selecció de jugades en l'atac, ha fet possible que tornéssim a ampliar la diferència fins al 30-36 final.

➡️ A seguir treballant per continuar amb aquesta bona dinàmica👏👏💪💪123...Sant Llorenç🔴⚫

#SomSantllo #handbol #baixllobregat @ajsantfeliu @fedcathandbol @bergesnieto @clysa_interiorismo @construccionsbernal @restaurantekaiseki @serpesa4 @finquesmirabet @proactivaopenarms