top of page

Sènior Vermell vs Handbol SA Súria

🔴⚫Sènior Vermell 34:32 Handbol SA Súria

👉🏼El Sant Llorenç guanya un partit molt treballat i té a tocar la promoció.

👉🏼Abans de l'inici s'ha guardat un minut de respectuós silenci en memòria de les víctimes del recent accident a la mina de Súria.

👉🏼Ja des del xiulet inicial s'ha vist que és viuria un partit molt igualat al Pavelló Andrey Xepkin. L' @handbolsasuria un equip experimentat amb bons jugadors de categoria superior, i físicament molt fort, venia a apurar les seves opcions d'accedir a les Fases d'Ascens a Lliga Catalana. El nostre equip, amb alguna baixa important, era conscient de que les seves opcions passaven per guanyar avui.

👉🏼Els del Bages han dominat els primers compassos, amb rendes mínimes, aprofitant les aturades de la seva porteria i la diferència física de la seva forta defensa 6:0.

Poc a poc el Sant Llorenç ha anant trobant forats a la defensa rival, la porteria a tret les primeres pilotes i això ha permès agafar les primeres rendes a favor.

Amb tot per decidir i moltíssima igualtat, el marcador al descans assenyala 16:15 a favor dels locals.

👉🏼A la represa, el nostre equip ha mostrat la seva millor imatge. Un parcial 3:0 de sortida ha esperonat al Sant Llorenç, que han dominat el joc i el ritme del partit i, tot i que no s'acabava de ser regular en defensa, la porteria anava sumant aturades i en atac, els nostres es multiplicaven per superar la forta defensa surienca.

👉🏼Es succeïen rendes de 4 i 5 gols, enfront un Súria que no es trobava encertat. Tot i així, quan semblava que els de Sant Feliu podien sentenciar, amb 28:23 al marcador, els visitants han tirat d'experiència reduint les distàncies a 2 gols en els darrer minuts.

👉🏼El darrer tram de partit ha sigut favorable als locals, que esperonats pel nombrós públic, no han defallit i han sentenciat a manca de 30".

👉🏼Amb aquesta victòria el nostre equip suma 24 punts i talla el grup de Fases d'Ascens. Queda un únic partit per acabar aquesta primera fase de competició. El Sant Llorenç visita la pista del CH Sant Esteve de Palautordera B. El partit serà el proper dissabte 25 de març a les 19:45 hores. El nostre equip en té prou amb un punt per ser, per segona vegada, al grup d'honor de la categoria.

👉🏼Fem una crida a tota l'afició per desplaçar-se a Sant Esteve de Palautordera, per donar suport al nostre Santllo i assegurar el passi a Fases d'Ascens a Lliga Catalana.