Sènior Vermell vs CH Igualada

🔴⚫️Sènior Vermell 33 - 29 CH Igualada

👉🏽El Sant Llorenç supera l'Igualada al darrer partit a casa de les Fases d'Ascens.

👉🏽Dissabte havia de ser un gran dia al Pavelló Andrey Xepkin, on el Senior Vermell disputava el darrer partit a casa d'aquesta temporada. Important també, ja que era el comiat d'alguns components de l' equip. I ha estat una tarda amb final feliç, després de la victòria per 33:29.

👉🏽Tot i el bon inici del nostre equip, els de l'Anoia no perdien pistonada i es mantenien amb opcions al partit. La primera meitat ha estat d'alternatives al marcador, i al joc, ja que tots dos conjunts mostraven errors i encerts a banda i banda.

A l'electrònic es mantenia aquesta igualtat, però han sigut els igualadins els que han aprofitat millor els seus bons minuts per arribar al descans amb avantatge mínim, 16:17.

👉🏽El pas pels vestidors ha canviat al nostre equip, que ha sortit més precís en defensa - amb un canvi de sistema a 6:0 - i en atac hem aprofitat les oportunitats per obrir un escletxa prou sòlida de 3 i 4 gols. El partit s'ha trencat, amb el Sant Llorenç intentant controlar el ritme de joc i amb l'Igualada corrent el contraatac i això ha permès veure un partit vibrant.

Els locals, però no han defallit i han aconseguit mantenir els avantatges fins el final.

Marcador final, 33:29, segona victòria del nostre equip a les Fases d'Ascens - on ja suma 8 punts - i comiat de l'Handbol en actiu de dos jugadors que són història del nostre club: En Manel Carrión i en Xavi Andreu "Perico".

👉🏽La propera setmana, el nostre equip tanca la temporada amb el desplaçament al camp del CH Vilanova i la Geltrú, equip que ha aconseguit l'ascens de categoria. El partit serà el proper diumenge 4 de juny a les 12:00 hores.