Sènior Vermell vs BM Polinyà

🔴⚫️Sènior Vermell 41 - 44 BM Polinyà

👉🏽Gran partit del Sant Llorenç, que cau als darrers instants.

👉🏽Bon partit del nostre equip, contra el BM Polinyà, líder del grup i que ja té assolit l'ascens a la Lliga Catalana la propera temporada. El Sant Llorenç recuperava alguns jugadors per a la seva alineació i això s'ha reflectit al terreny de joc.

👉🏽Molta igualtat, ritme altissim de joc, i intercanvi d'alternatives al marcador per a tots dos conjunts durant els primers compasos. El Polinyà, molt sòlid, ha agafat una renda de tres gols mediada la primera meitat, que ha aconseguit mantenir fins arribar al descans (19:22).

👉🏽A la represa, el nostre equip ha millorat les seves prestacions i ha tingut moments de joc brillants que han fet que els visitants no estiguessin còmodes. Amb els atacs imposant-se clarament a les defenses, el nostre equip ha arribat amb opcions al darrer tram, amb 30:31 a manca d'un quart d'hora. El Polinyà, amb bones accions dels seus millors jugadors, tornava a obrir tres gols de renda. El Sant Llorenç, amb bones combinacions ofensives i defensives entrava amb tot per decidir a manca de cinc minuts amb empat a 38 a l'electrònic.

👉🏽El Polinyà, donant un cop sobre la taula, sentenciava el partit al final.

41:44, dos punts que s'escapen del Pavelló Andrei Xepkin i, novament, gran partit del nostre Senior Vermell, sense recompensa.

👉🏽La propera setmana, el nostre equip visita el difícil camp de l'Handbol Ègara. El partit es jugarà el proper diumenge 21 de maig a les 19:30 hores.