Sènior Vermell 31-29 Handbol Lleida

🔴⚫️ Sènior Vermell 31-29 Handbol Lleida

👉🏽Victòria treballada del Sènior Vermell enfront un rival directe que es veu atrapat a la classificació.

Sortida amb certa igualtat als dos conjunts, amb els atacs imposant-se a les defenses. El Lleida es trobava més còmode que el Santllo, tou i poc contundent en defensa.

👉🏽Els visitants han comandat el marcador i, poc a poc, ha anat obrint escletxa al marcador (5:9) que els locals han aconseguit escurçar, gràcies a les primeres intervencions de la porteria.

👉🏽L'atac però, s'ha encallat, fallant alguns llançaments importants i ha calgut un temps mort per demanar més intensitat defensiva i més ajusts generals.

👉🏽El Sant Llorenç ha reaccionat i ha aconseguit marxar al descans amb desavantatge mínim (13:14), degut a un gol de penal del Lleida amb el temps exhaurit.

👉🏽A la represa, la tònica ha canviat completament. Els locals han passat a comandar el marcador, liderats per un efectiu atac, ja des de el començament. Les rendes a favor han anat entre 1 i 3 gols. El Lleida s'ha vist a remolc, ha continuat treballant i ha capgirat el marcador a manca de deu minuts, aprofitant una inferioritat local (25:26).

👉🏽Però el Sant Llorenç ha tornat a tirar d'ofici i garra i ha tornat a posar-se per davant, amb una renda que ha gestionat, lluitant fins el final.

👉🏽Amb aquesta victòria, el nostre equip ja en suma 7 punts i treu al cap a la zona mitja de la classificació, amb opcions de mirar més amunt. Cal seguir treballant de valent en aquesta competida lliga de 1a Catalana.

👉🏽La propera setmana, el nostre equip visita la difícil pista del S. A. Súria, rival directe a la taula. El partit serà el dissabte a les 18:00 hores.