Special Clysa vs Molins de Rei

🔴⚫️Special Clysa 10 - 11 Molins de Rei

👉🏽Gran partit del Sant Llorenç malgrat que avui la nostra portera estava lesionada.

Una primera part amb una molt bona defensa i algunes bones accions en atac, han fet que el marcador a la mitja part estigués 5-6.

👉🏽A la segona part, hem començat una mica despistats i ens han fet 2 gols just a l'inici. Però a mesura que passaven els minuts, hem anat agafant confiança i millorant tant l'atac com la defensa fins a tenir la pilota de l'empat als últims 30 segons. Els nervis no perdonen, i no hem aconseguit emportar-nos l'empat.

👉🏽Amb aquest partit tanquem la lliga en segona posició (a falta d'un partit endarrerit del tercer) i ara toca mentalitzar-se en la Copa, que comença just tornar de Setmana Santa.