Senior Vermell vs CH Vilanova i la Geltrú

🔴⚫️Senior Vermell 33 - 39 CH Vilanova i la Geltrú

👉🏽Al Sant Llorenç li sobren cinc minuts de partit…

Derrota, més contundent del que s'ha vist dissabte al Pavelló Andrey Xepkin. Derrota que 👉🏽deixa els nostres sense opcions de pujar a Lliga Catalana. Derrota plena de baixes en l'alineació.

👉🏽Tot i així, titànic partit del Senior Vermell que ha aconseguit tenir contra les cordes al seu rival fins el minut 56. El matx ha començat amb igualtat als dos costats en un intercanvi de gols. La qualitat de les accions individuals dels visitants, era contrarestada per grans combinacions en atac dels nostres jugadors. La igualtat era máxima, amb rendes minimes per a tots dos conjunts. El marcador reflectia un 8:8 al minut quinze, doblat en arribar al descans, 16:16.

👉🏽El pas pels vestidors ha servit per a que el Sant Llorenç ajustés dos detalls que l'han fet passar a ser dominador. El Vilanova, un equip ple de jugadors de categoria superior a la seva alineació, ha anat a remolc durant tota la segona meitat. El Sant Llorenç ha ofert uns grans minuts de joc en totes les seves linees.

👉🏽Però, novament, s'ha esgotat la benzina... A manca de deu minuts, amb 29:28 a favor dels del Baix Llobregat. El Vilanova, lluitador i treballador durant tot el partit, no ha baixat pistonada i no ha perdonat un seguit de pèrdues de pilota dels locals. El marcador final, 33:39, excessiu i potser una mica injust pel que hem vist avui sobre la pista.

👉🏽El nostre equip continúa en sisena posició, amb 6 punts. Queden 4 jornades per al final. La propera jornada, rebem la visita del BM Polinyà, líder i equip que ja ha ascendit a Lliga Catalana.

👉🏽El partit serà el dissabte a les 18:00 hores al Pavelló Andrey Xepkin.