Senior Vermell vs CH Ràpid Cornellà

🔴⚫️Senior Vermell 32 - 28 CH Ràpid Cornellà

👉🏽El Sant Llorenç s'enduu el derbi comarcal en un partit excel·lent.

👉🏽Gran victòria del nostre equip en el partit que l'enfrontava aquest dissabte al tercer classificat, el CH Ràpid Cornellà per 32:28, gràcies a una segona part gairebé excelsa.

👉🏽La igualtat inicial, 3:3 als primers cinc minuts, s'ha mantingut durant tota la primera part, amb alternatives mínimes al marcador per als dos conjunts. Tots dos equips han mostrat les seves armes, han defensat amb intensitat i han combinat bones accions ofensives. Les dues porteries rendien a bon nivell i no permetien que cap dels dos equips s'escapés a l'electrònic. El marcador al descans assenyalava un 13:14 favorable al Cornellà, gràcies a un gol de falta directa amb el temps esgotat.

👉🏽A la represa, la tònica ha canviat completament desde el xiulet inicial. El Sant Llorenç, ha pujat una marxa en defensa, ha trobat més forats en atac gràcies a les combinacions ofensives i quan la porteria s'ha entonat, ha obert la primera escletxa de tres gols al marcador. Els visitants han hagut d'aturar el partit, però ni així han aconseguit aturar l'allau de joc local.

La renda ha augmentat a quatre gols a manca de deu minuts, 25:21, fins i tot han gaudit de rendes de cinc i sis gols que han deixat el partit quasi sentenciat.

👉🏽Al tram final, el nostre equip ha controlat el joc i el marcador i ha aconseguit una victòria de prestigi per 32:28. Queden tres partits, i el nostre equip depèn de sí mateix per accedir a les fases d'Ascens a Lliga Catalana. Ara mateix som cinquens amb 20 punts.

👉🏽La propera jornada, llarg i complicat desplaçament fins a Lleida, per jugar contra l'equip local. El partit serà el dissabte a les 19:30 hores al Pavelló Municipal de Pardinyes.