Sant Pere de Ribes vs. Aleví mini

🔴⚫️Sant Pere de Ribes 12-4 Aleví mini

Tercera jornada de lliga davant un dels bons equips del grup, el Sant Pere de Ribes.

👉🏽Dissabte al mati va tocar aixecar-se d’hora, fer 45-50 minuts de carretera i començar a jugar a les 10:15. Un bon repte!

👉🏽El partit es va resoldre amb derrota per 12-4. No obstant, qui escriu ha de dir que aquest començament de lliga està suposant un bon esforç “contra les condicions” i els jugadors estant fent-ho bé. Només vàrem tenir 5 jugadors disponibles que, durant els 40 minuts, varen lluitar com gladiadors.

👉🏽El primer quart vàrem arrencar bé amb un parell de bones arribades amb gol i un parell de bones intervencions a la porteria. El SPR va reaccionar i va recuperar la diferència, agafant marge al seu favor per acabar guanyant aquesta part.

👉🏽Al segon interval ells varen sortir molt bé i varen agafar avantatge molt ràpid, principalment per les accions d’una molt bona jugadora de l’altre equip i un bon extrem molt ràpid.

👉🏽El descans va anar molt bé per recuperar aire i forces. A la reanudació vàrem tenir bons minuts per posar-nos per davant de 2 gols. No obstant, moltes imprecisions i pèrdues de marca (per esgotament) varen donar peu a que remuntessin. La darrera part no va anar millor.

👉🏽Tot i la derrota, molt bon esforç, bones jugades i combinacions amb el nostre porter i alguns gols amb bones combinacions. A millorar les imprecisions als passes i la defensa, però això arribarà amb els entrenaments.

👉🏽Per cert, hem de fer una crida per captar nous jugadors! Hi ha bona base i entrenadors per fer un bon equip, però esperem noves cares per ser-hi més i millors. Bona setmana!