Sant Boi vs Benjamí Negre

🔴⚫️Sant Boi 7 - 9 Benjamí Negre

👉🏽Partidàs dels benjamins contra el líder del grup que no ens han posat les coses fàcils.

👉🏽Al primer quart han sortit amb moltes ganes de mostrar tot el que han après durant la setmana. Una bona defensa amb moltes ajudes ens ha permès treure molts bots i un atac fluid amb un bon joc col·lectiu ha fet que guanyessim el primer quart 12-6.

👉🏽En el segon quart hem començat més relaxats i el bon atac del Sant Boi ha fet que agafessin força avantatge que hem sapigut igualar-la amb les ganes de tots. La sort no ha estat de la nostra part i hem encaixat un gol al darrer segon que ha fet que perdessim el quart 8-7.

👉🏽El tercer quart ha estat marcat pels errors de cara a porteria dels dos equips. La defensa ha estat força intensa, complicant els llançaments clars de 6 metres. Aquest quart ha acabat 4-4.

👉🏽A l’últim quart els benjamins han sortit preparats per donar-ho tot i ho hem pogut veure en els primers minuts amb el marcador de 5-0 a favor. Tot i que el Sant Boi ha apretat, han sapigut mantenir el bon resultat , acabant amb un 9-7.

👉🏽Molt bon partit dels benjamins que segueixent millorant partit a partit!