Palafrugell Garbí vs. Infantil masculí

🔴⚫️ Infantil masculí (V) 20 - Palafrugell Garbí (L) 31

👉🏽El titular: Les condicions físiques no ens han permès desplegar tot el nostre potencial davant d'un rival tècnicament inferior.

👉🏽Aquest cap de setmana hem fet un llarg viatge fins a Palafrugell (Baix Empordà). Ciutat de 22K habitants, és més gran del que la majoria de la gent pensa. Partit a les 12:30, convocats a les 11:30. Per tant hem matinat però no el suficient com per aixecar-se de la mala gaita i propiciar en aquestes línies una dura crítica a qui ve planificant en Diumenge i de forma reiterada els partits en temporada alta de bolets.

👉🏽Primera part: 15 L a 9 V. Hem començat guanyant amb una defensa estupenda i hem arribat a tenir 4 gols d'avantatge. En un moment donat se'ns ha girat el partit i hem pensat que no podiem guanyar. D'aquí fins al final una mica el mateix.

👉🏽Segona part: +16 L +11 V. Aquí hem patit molt el cansament físic per la manca de canvis. Malgrat el joc desordenat dels últims minuts, cal fixar-se que hem recuperat una mica el marcador ja que nomès ens han tret 5 de diferència parcial. Val a dir que l'arbitratge en pràctiques no ha picat gaires faltes del rival en defensa i que això ha provocat una espiral de més faltes i més intenses que sens dubte ens ha perjudicat. Aquí ens ha comentat en Pere que no es productiu estar pendents de discutir les decisions de l'àrbitre si no de la següent jugada i penso que ho hem entès.

👉🏽Per àmbits:

a) Defensa: prou bé, però cal mantenir-la intensa tot el partit. Baixar a cobrir més ràpid.

b) Porteria: efectiva però cal treballar parar el tir desde l'extrem amb bot, a les cames.

c) Pivots i laterals: no hem pogut desplegar-nos i fer jugades ben creuades, ens mancaven jugadors de segon any. Agrair el lideratge i l'esforç físic d'avui. Entrar amb el braç aixecat. Buscar les esquenes.

d) Extrems: Cada dia millor, cal agafar més força i forma física. Entrenar-se dur i agafar-se el tema seriosament. Que siguem més petits no vol dir que no tinguem responsabilitat i efecte en el resultat. En tenim i molt.

e) Actitud banqueta: Comprenem millor que dies enrere les instruccions, tot i que en algun cas no escoltem. Grans animeu als petits encara que fallin, en trauran rendiment. És bastant significatiu que els de primer any surtin del vestuari sense dutxar-se i els veteranos us quedeu a comentar el partit. Els èxits i les derrotes cal compartir-les.

👉🏽Valoració Arbitratge: fora bó que si l'àrbitre està en pràctiques l'auxiliar també estigui pitant o ajudant en les decisions. És una bona forma d'aprendre i de no perjudicar la jugabilitat del partit.

👉🏽Valoració equip: els resultats estan en funció de la tècnica, la forma física i l' actitud. La forma cal treballar-la per aguantar tot un partit sense canvis. Ells tenien 15, nosaltres 11. Si tenim algún jugador dubtós de tornar, seria un bon moment de parlar-hi. L' actitud, ja en parlarem la setmana pròxima