top of page

NOVA TEMPORADA, NOUS SOMNISDiumenge va tenir lloc la presentació de tots els equips del Club Handbol Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat de la temporada 2019-2020. El Pavelló Municipal d’Esports Andrey Xepkin, va acollir a partir de les 11 h, als jugadors i jugadores de les diferents categories del Club i a molts dels seus familiars, compartin així, una matinal esportiva i també festiva.

La presentadora de l’acte la periodista esportiva  Àngels Prieto @angelsprieto , va anar cridant un per un a tots i totes les jugadores per fer-se la fotografia de cadascun dels equips, ocupant la pista els 15 equips  del CHSL i els 4 de l’ExtraHandbol (equips dels centres educatius de la ciutat), en total prop de 300 jugadors i jugadores, acompanyats per uns 300 familiars i amics, que des de la grada van gaudir de la presentació.

A destacar, que en el decurs de l’acte es va lliurar un record del club a Gabi Hernández, President de l’entitat durant els darrers 8 anys, destacant la seva tasca per enfortir l’entitat i crèixer any rere any, en quantitat, però també en qualitat i serveis.

Una de les novetat d’aquesta temporada ha estat la creació de la Grada Jove, impulsada per la recentment creada Comissió Social del club, que va rebre el bateig oficial durant aquest acte. Aquesta Comissió ha estat també la “culpable” de la magnífica planificació de l’acte esportiu i de la part més lúdica i gastronòmica, la confecció de centenars de pintxos i “montaditos”, que van tenir un gran èxit.

Els parlaments van anar a càrrec de Manel Carrión, president del Club, que va manifestar la ferma voluntat de la Junta per potenciar els equips de base tant del Club com de l’ExtraHandbol i els equips femenins, i del primer tinent d’Alcaldia, Oriol Bossa, acompanyats dels regidors Manuel Leiva i Jaume Manyoses i de la regidora Lourdes Borrell.

L’acte va cloure amb el llançament de centenars de globus vermells i negres, els colors del Club  i amb la fotografia de família de tots els seus integrants: jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, delegats i delegades i membres de la Junta Directiva.

A tothom, gràcies per la vostra participació.

1,2,3...Sant Llorenç.


Carles Olona
Comments


bottom of page