Neopeques CH Sant Joan Despí vs. Aleví mini

🔴⚫️ Crònica Partit Handbol Aleví Mini

👉🏽Ha tornat la Lliga! Després de tanta espera, ja era hora de començar els partits de competició! Bé, potser hagués estat bé que ens haguessin deixat païr les Festes de la Tardor com cal, però començar ha estat molt bé!

👉🏽Anant al partit,... els alevins varen jugar enfront del Neo Peques Sant Joan Despí al poliesportiu de Sant Joan. El resultat final va ser de 12-4.

👉🏽Tot i que pel resultat pot semblar que hi ha molta diferència, s’ha de dir que la distància va ser mès petita.

👉🏽El primer quart ens va enganxar amb una mica de son tot i que vàrem reaccionar. Al final se’ns va anar per poc. Ells varen comptar amb un jugador experimentat que ens va costar aturar.

👉🏽Al segon quart la cosa no va millorar. Els desgast dels nostres jugadors va pesar. Al final del quart vàrem tenir una bona reacció amb 3 gols consecutius però no va ser suficient per retallar la diferència. El seu especialista va continuar fent-ho bé.

👉🏽La mitja part va servir perquè l’entrenador (per cert, s’estrenava amb l’equip en partit oficial) els fes incís en la defensa (els nostres son molt bona gent i això ho traslladen al camp!). Bons apunts per millorar!

👉🏽La tornada al partit va servir perquè no els deixessin ni bufar. Els primers minuts van fer-nos venir ganes de saltar al camp per ajudar! El quart va anar-se’n per poc . El seu crack ni la va veure.

👉🏽La darrera part, amb poca benzina als cossos, va tenir menys “chicha”.

👉🏽Es va perdre. Res a dir. Però vàrem trobar un equip de joves que va suar la samarreta del primer a darrer minut. Varen acabar esgotats (dutxa molt merescuda....encara que, a partir del minut 5, suggereixo que es talli l’aigua calenta). Cal millorar coses (la “mala llet” ho veig difícil ;-) i això ja es farà als entrenaments. No obstant, la matèria primera hi és.